Leer buikdansen bij Azimés Bellydance

Buikdanseres Azimé is de artiestennaam van Christel Van de Cappelle. Zij is de drijvende kracht achter de dansschool en geeft al jaren buikdanslessen op donderdag aan leerlingen vanaf 10 jaar. Met haar passie voor dans en de liefde voor het lesgeven wil zij iedereen de schoonheid van buikdans laten zien. Azimés Bellydance is de dansschool waar leerlingen centraal staan.

Overzicht van de buikdanslessen voor elk niveau

Leer buikdansen niveau 1 – Start to Bellydance – instappen is altijd mogelijk, contacteer mij voor het volgen van een gratis proefles

Buikdansen voor beginners op donderdag van 18 uur tot 19 uur

Wil je leren buikdansen? Zoek je een cursus buikdansen voor dames zonder ervaring? Dan is ‘Start to Bellydance’ (van 18 uur tot 19 uur) ideaal voor jou. Je kan altijd instappen en leren buikdansen in deze groep, speciaal voor beginners. Laat je verrassen door deze vrouwelijke manier van bewegen. Lesgeefster Azimé (Christel) leert je alle kneepjes en zorgt voor een uurtje fun en ontspanning.

Locatie: blauwe danszaal van Sport Vlaanderen Brugge, Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge .
Prijs: 85 euro voor 8 lessen. Jouw betaling geldt als inschrijving.
Inschrijven: buikdanseres.azime@gmail.com

Buikdanslessen niveau 2 – Love to Dance

Een cursus buikdansen voor wie danservaring heeft. Op donderdag van 19 uur tot 20 uur

Dans je graag en heb je wat buikdans- of andere danservaring? Je beweegt soepel en pikt dansbewegingen vlug op? Dan is deze cursus buikdans niveau 2 ‘Love to Dance’ (van 19 uur tot 20 uur) de groep voor jou. In deze cursus leer je elegant en vrouwelijk buikdansen met aandacht voor techniek en correctie uitvoering van de buikdansbewegingen.

Buikdanslessen niveau 3 – Passion for Bellydance

Cursus belly dance voor gevorderden op donderdag van 20 uur tot 21 uur

Volgde je al enkele jaren buikdanslessen bij Azimés Bellydance of ergens anders? Je bent gepassioneerd door buikdans en je voert moeiteloos de bewegingen uit? Dan is de groep Passion for Bellydance de juiste keuze voor jou. Deze pittige lessen zijn er voor danseressen met ervaring voor wie techniek en creativiteit belangrijk zijn.

Niveau 4 – Azimés Bellydance Showteam

Training van het showteam van 21 uur tot 22 uur

Je bent een technisch uitmuntende danseres, die toe is aan een nieuwe uitdaging. Nieuwe stijlen vind je leuk en je bent bereid om tot het uiterste te gaan voor jouw passie. De leden van het showteam worden met zorg geselecteerd, vandaar dat inschrijven zonder auditie niet mogelijk is. Interesse? Neem gerust contact op.

Praktische info

Locatie en prijs

Inschrijven

Heb je interesse om buikdansles te volgen en wil je inschrijven? Stuur je gegevens door naar Christel via buikdanseres.azime@gmail.com . Na het ontvangen van jouw betaling ben je definitief ingeschreven.

Vragen?

Contacteer mij vrijblijvend via buikdanseres.azime@gmail.com


Meer info voor wie wil starten met buikdansen

Waarom kiezen deze dames voor Azimés Bellydance?

Leer buikdansen: alle info voor beginners

Je wilt leren buikdansen maar twijfelt nog of buikdansen iets voor jou is? Op de pagina buikdansen voor beginners lees je heel wat nuttig info.

10 tips om te starten met dansen?

Starten met buikdans? Dan zijn mijn10-tips, speciaal voor jou. Goed begonnen is half gewonnen.