Wie is buikdanseres Azimé?

Buikdanseres is de artiestennaam van Christel van de Cappelle. Zij is de professionele lesgeefster en choreografe van de dansschool Azimés Bellydance. Christel is gehuwd met Jan en samen hebben ze een zoon Lennert en een dochter Maud.

De dansschool Azimés Bellydance

Groepslessen buikdans, workshops en optredens

Wil je leren buikdansen, een workshop boeken of zoek je een danseres voor een optreden. Azimés Bellydance staat garant voor ervaring kwaliteit en stijl.

Showteam Azimés Bellydance

showteam buikdans

Azimé wordt door collega’s en leerlingen geprezen voor haar creatieve choreografieën, perfectionisme, uitstekende techniek en afwerking. Samen met haar showgroep, die bestaat uit heel gepassioneerde leerlingen, won ze 9 wedstrijden in binnen- en buitenland.

Dansen voor goede doelen

Christel en haar leerlingen vinden het belangrijk om zich in te zetten voor mensen die het minder goed hebben. Jaarlijks steunen we goede doelen via de benefietvoorstellingen MORE THAN ORIENTAL, music for life en samenwerkingen met andere organisaties.

Anderen over Azimés Bellydance

In de pers

Buikdans voor vrouwen

Focus-WTV, de krant van West-Vlaanderen, het nieuwsblad… In diverse media werden artikels en interviews gepubliceerd over buikdansen bij Azimés Bellydance. Ook de gemeente Zedelgem huldigde Christel als ambassadeur.

Leerlingen over de buikdansschool

leerlingen

Ben je op zoek naar een uurtje ontspanning of misschien is buikdansen ook jouw passie? Wekelijkse zijn er groepslessen buikdans voor verschillende niveaus voor vrouwen en tieners (vanaf 10 jaar).