Wie is buikdanseres Azimé?

Buikdanseres Azimé is de artiestennaam van Christel van de Cappelle. Christel is professionele lesgeefster en choreografe van de dansschool Azimés Bellydance. Christel is gehuwd met Jan en samen hebben ze een zoon Lennert en een dochter Maud.

Info over de dansschool Azimés Bellydance

Groepslessen buikdans, workshops en optredens

Waarom kiezen deze vrouwen voor Azimés Bellydance

leerlingen

Leerlingen delen graag hun ervaringen. Wat betekent het voor hen om les te volgen bij dansschool Azimés Bellydance?
Sommige leerlingen willen graag een uurtje ontspanning. Voor anderen is buikdansen een pure passie geworden. Ontdek wat hun motivatie is.

Showteam Azimés Bellydance

showteam buikdans

De showgroep van dansschool Azimés Bellydance heeft haar sporen verdiend op podia in binnen- en buitenland. Christel wordt door jury’s, en collega’s geprezen voor haar creatieve choreografieën, perfectionisme, uitstekende techniek en afwerking. Samen met haar showgroep, die bestaat uit heel gepassioneerde leerlingen, won ze 9 internationale wedstrijden én een samenwerking met Chokri Ben Chicka.

Azimés Bellydance in de pers

Focus-WTV, de krant van West-Vlaanderen, het nieuwsblad…

Buikdans voor vrouwen

In diverse media werden artikels en interviews gepubliceerd over buikdansen. Soms naar aanleiding van de gewonnen wedstrijden. Soms gewoon uit interesse voor de dansstijl. De gemeente Zedelgem huldigde Christel als ambassadeur.


Dansen voor goede doelen

Christel en haar leerlingen vinden het belangrijk om zich in te zetten voor mensen die het minder goed hebben. Jaarlijks steunen ze goede doelen via de benefietvoorstellingen MORE THAN ORIENTAL, music for life en samenwerkingen met andere organisaties.