Mensen hebben een verkeerd beeld van buikdans

Leerlingen werden geïnterviewd. Waarom volgens ze buikdansles bij Azimés Bellydance en rijden ze wekelijks heel wat kilometers om in Brugge te kunnen les volgen?

Benelux kampioenen buikdans

Christel (Azimé), en haar partner in crime, Lies van Azimés Bellydance werden als duo Benelux kampioen buikdans. Een beloning voor een fijne samenwerking die ook de internationale jury kon bekoren.

Fantasy Fusion op het wereldkampioenschap buikdans.

In Duisburg behaalden het showteam van Azimés Bellydance zilver en brons op het wereldkampioenschap buikdansen. Fantasy Fusion is een moderne stijl waarin heel wat creativiteit mogelijk is.

Buikdans is geschikt voor alle vrouwen.

Buikdans heeft met heel wat misverstanden en vooroordelen af te rekenen. Eén ding is zeker: het is geschikt en ideaal voor alle vrouwen.

Buikdanseressen winnen in Nederland

In Nederland won de showgroep Azimés Bellydance goud op de internationale wedstrijd 'Dutch Open'. In de halve finale met een sluier choreografie en in de finale met een fusion choreografie.

Buikdansen voor Music For Life

Zich inzetten voor het goede doel is belangrijk. In het kader van Music for Life dansten ze in de vrieskou, als ijskoninginnen, geld bij mekaar voor Think Pink.

Buikdanseressen scoren op het WK

In de krant van West-Vlaanderen verscheen een artikel over Lies en Christel. Ze wonnen als duo 2 gouden medailles in verschillende disciplines op het wereldkampioenschap buikdans in Duitsland.

Buikdans op Focus-WTV

Christel en Lies werden uitgenodigd in de studio's van de regionale zender Focus-WTV voor een interview en een het dansen van een winnende choreografie.