Gratis online buikdansoefeningen voor beginners.

1 minuut tips & tricks om te leren buikdansen.

Welkom op deze pagina met online buikdansvideo’s. Wil je leren buikdansen of kan je al buikdansen en ben je benieuwd naar de manier waarop ik lesgeef? Op YouTube vind je tal van video’s om te leren buikdansen met mijn persoonlijke 1 minuut buikdanstips. Er zijn buikdansvideo’s voor zowel beginnende als voor gevorderde dansers.

Wat is de beste manier om te leren buikdansen?

Buikdansen leren, doe je bij voorkeur tijdens groepslessen, maar via deze online tips ontdek je mijn persoonlijke methode. Na jarenlange zoeken naar de beste manier om mijn leerlingen goed te leren buikdansen, geef ik je graag een inkijk in hoe ik de oefeningen aanleer en visualiseer. Het voordeel van deze methode, is dat leerlingen die buikdanslessen volgen de bewegingen beter begrijpen en kunnen uitvoeren. Mijn persoonlijke sleutel tot succes.

Hoe leer ik mijn leerlingen een twist shimmy aan? Start traag en ga langzaam vlugger en duw goed op je voeten. Hou je armen en je bovenlichaam stil. Hoe vlugger de beweging, hoe kleiner die wordt. Doe je dat niet? Dan kan je onmogelijk de twist shimmy goed isoleren.
De correcte positie van de benen en voeten bij de Choo choo shimmy + verplaats je door over de vloer te glijden.
Drievierde shimmy: voer de 3 bewegingen met dezelfde intensiteit uit voor een mooie drie vierde shimmy. Mijn truc om de drie vierde shimmy aan te leren verklap ik je in deze video
Welk truckje leer ik mijn leerlingen om de borstlift makkelijk uit te voeren? Het touwtje aan je T-shirt!
Stabiel draaien: hoe voorkom je dat je jouw evenwicht verliest tijdens het draaien. Deze makkelijke tips geef ik mijn leerlingen mee. Span je buikspieren aan en plaats je voeten dicht bij mekaar.

Ontdek alle video’s op het YouTube kanaal van Azimés Bellydance